Stocksy Txp6d82d423dc1300 Medium 1439683

Neo Hypotheken helpt je op weg

Je kunt meer zelf dan je denkt

Een hypotheek afsluiten – dat doe je bij Neo Hypotheken precies zoals je zelf wilt. Met hulp van een hypotheekadviseur of direct online via onze website. Neo Hypotheken werkt met digitale gegevens en digitale ondertekening van de stukken. Zo hou je meer tijd over voor belangrijke zaken, zoals wonen in het huis van je dromen. Klaar om te beginnen? Neo Hypotheken helpt je langs elke stap.

Je regelt alles gewoon online, want Neo Hypotheken gelooft sterk in de zelfstandigheid van klanten en hun keuze vrijheid om zelf te bepalen hoe over een financieel product informatie in te winnen en af te sluiten. Met dit idee heeft Neo Hypotheken haar operatie, distributiekanalen en klant communicatie opgezet: helder, transparent, eenvoudig en betaalbaar voor een brede groep aan klanten. Of je nou je eerste woning koopt, of zelf een droomhuis gaat bouwen.

Je weet altijd wat je van ons kunt verwachten, want Neo Hypotheken gelooft in de kracht van transparantie. Dat betekent een simpel aanvraagproces, met jou in control. Je ziet in onze rekentool direct de hoogte van je maximale hypotheek. En in onze woningjourney is ook meteen de waarde van je beoogde droomhuis zichtbaar – of het huis dat je wilt verkopen. En heb je je aanvraag ingediend, dan verzamelen wij de gegevens die we nodig hebben al voordat we een renteaanbod uitbrengen. Dat geeft je bijna totale zekerheid van financiering: met ons aanbod weet je zeker óf en tegen welke tarieven je leent. Je houdt de regie, en loopt geen onnodig risiso. Bijvoorbeeld om je droomhuis mis te lopen.

Je bepaalt zelf wat voor hypotheek je nodig hebt. Neo Hypotheken maakt hypotheken toegankelijk voor allerlei mensen, van een jonge starter tot iemand die zijn droomhuis zelf gaat bouwen. We willen ál die mensen een stapje dichter bij hun mooie plannen brengen, dus zijn we flexibel wat betreft hypotheekvorm, aflossing en extra uitgaven. Je bepaalt zelf hoe je hypotheek eruitziet – tenzij je op enig moment tóch behoefte hebt aan advies. Dan helpen wij je aan een professionele en onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo maken we voor jou het maximale mogelijk.

Over Neo Hypotheken

Neo Hypotheken wordt geleid door John Koetsier, Stephan de Graaf en Mark van der Geer, die samen decennia aan ervaring in de financiële dienstverlening en op het gebied van hypotheken met zich meebrengen. Het Neo Hypotheken platform werkt samen met enkele van de grootste spelers in de  Nederlandse hypotheek branche, waaronder Stater Nederland, HDN, NHG, Ockto, BKR, SFH, NWWI en vele bekende hypotheekadvies- en bemiddeling ketens zoals Financieel Fit, VCN, Hypotheek Visie, Viisi, Vita, Financieel Helder, de Hypotheekshop, Frits en Independer.

Meer te weten komen over Neo Hypotheken, zie onze nieuwsberichten:

Hier

Nederlandse Vereniging Van Banken Spotlight 2021 08 02 101815985

Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF)

Neo Hypotheken volgt naast alle wet- en regelgeving ook de gedragscode die door de Nederlandse Vereniging van Banken is opgesteld voor het verstrekken van hypothecaire financieringen. Deze zogeheten Gedragscode Hypothecaire Financieringen beschrijft dat geldverstrekkers zoals Neo Hypotheken aan iedereen die een hypotheek bij hen wil afsluiten juiste en vergelijkbare informatie zal geven over het product. Ook staan er gedragscode afspraken in over de maximale hypotheek die iemand kan krijgen.

Lees meer over de GHF hier
Nibud Logo Naam

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD)

Neo Hypotheken informeert zijn klanten en hypotheek aanvragers zo goed mogelijk over onze producten en wat dit betekent voor ieders financiële situatie. Wij volgen hierbij de richtlijnen vanuit het NIBUD. Zij zijn gespecialiseerd in budgetvoorlichting voor consumenten.

Lees meer NIBUD informatie hier
Screenshot 2022 08 22 At 1024 59

Nationale Hypotheek Garantie

Neo Hypotheken volgt daar waar mogelijk de NHG voorwaarden, echter niet alles past binnen ons beleid. De belangrijkste uitzonderingen zijn dat wij alleen hypotheken verstrekken consumenten die ouder zijn dan 18 en tenminste de afgelopen 12 maanden inwoner van èn belastingplichting in Nederland waren. Ook accepteren wij vooralsnog alleen inkomen uit een loondienstverband als basis voor het toetsinkomen en sluiten momenteel dus zowel zelfstandig ondernemers als mensen met een uitkering uit. De reden hiervoor is dat wij uitsluitend data van de bron willen gebruiken en dit is voor de genoemende groepen nog niet volledg beschikbaar. Verder zijn we vrij streng op achterstanden in BKR, die accepteren wij alleen als ze langer dan een jaar voor de aanvraag zijn opgelost. Neo Hypotheken financiert alle normale woningen, dus geen woonboten, woonwagens, winkelpanden, recreatiewoningen of woonboerderijen met een agrarische bestemming.

Lees meer over de NHG voorwaarden

Meer weten over onze hypotheken?