Stocksy Txpfe462f577lu300 Large 2811219

Snel weten wat er kan

Misschien is je huizenjacht net begonnen en wil je duidelijkheid over je budget. Of heb je al een woning op het oog, en wil je weten of je hem gefinancierd krijgt. Wat je situatie ook is, onze rekentools laten snel je mogelijkheden zien. Ook als je je hypotheek wilt oversluiten naar een lening met gunstigere voorwaarden.

Maximale hypotheek berekenen

Hoeveel kan ik lenen?

Zoek uit hoeveel je maximaal kunt lenen voordat je de huizenmarkt instapt. Zo bepaal je jouw totale budget en weet je straks precies op welke woningen je kunt bieden.

Bereken maximale hypotheek
huis-financieren

Kan ik mijn droomhuis financieren?

Heb je een huis op het oog en wil je een bod doen? Bereken dan vooraf wat je gefinancierd kunt krijgen. Dat geeft zekerheid bij het bieden.

Bereken woning financiering
Neo Hypotheken Oversluitvoordeel Berekenen

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Wil je je huidige hypotheek omzetten naar een hypotheek met gunstigere voorwaarden? Bereken snel wat je mogelijkheden zijn.

Bereken oversluitvoordeel

Ondanks dat de aanschaf van een nieuwe woning vaak een spannend en leuk proces is, vinden wij het ook belangrijk om onze klanten er op te wijzen dat een hypothecaire geldlening een forse schuld betekent waar veel verplichtingen bij komen kijken. Zo is er altijd rente verschuldigd over het uitstaande schuldbedrag en veelal ook een deel aflossing. Volgens de Nederlandse wet blijf je verantwoordelijk voor een hypotheek ook in geval bij verkoop niet de gehele lening hiervan kan worden ingelost. Mocht je hier meer informatie en advies over willen krijgen, dan raden wij je aan via onze adviseur zoeker contact met een hypotheekadviseur op te nemen. Zie ook de interessante brochure vanuit het NIBUD (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) over alles wat je zou moeten weten rondom een hypotheek: Een betaalbare hypotheek: nu en straks